Usluga dostave

Dostava do 5 km je besplatna, a za udaljenosti od 5 km do 20 km iznosi 30,00kn

Fleksibilnost naručivanja

Naručite putem web narudžbe ili telefonom

Sigurnost i zaštita

Pratimo preporuke Stožera civilne zaštite

Kupujte iz udobnosti svoga doma, a naši će vam djelatnici naručeno dostaviti u roku od 1 radnog dana za narudžbe do 5km ili u roku od 2 radna dana za narudžbe od 5 do 20km nakon vaše narudžbe. U ovim posebnim okolnostima posebno ćemo voditi računa o preporukama Stožera civilne zaštite, kako bi nas sve zajedno zaštitili u borbi protiv korona virusa.

Narudžbe također možete predati putem e-maila ili telefona.

Kod naručivanja potrebno je da ostavite vaše ime i prezime, adresu, te kontakt telefon i broj kartice Kluba vjernosti ako ste član, kako bi vam dodijelili bodove.
Naknadno dodavanje bodova nije moguće, kao ni korištenje sakupljenih bodova.

Plaćanje ćete izvršiti kod preuzimanja narudžbe gotovinom ili karticama.

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina. Svaki kupac dužan je na upit dostavljača predočiti dokument kojim dokazuje svoju punoljetnost.

Područje dostave je na maksimalnoj udaljenosti do 20 km od KTC supermarketa u kojem je preuzeta narudžba.

Minimalni iznos narudžbe je 200,00 kn za dostavu do 5km, a minimalni iznos narudžbe za dostavu od 5 do 20km iznosi 500,00 kn (cijena dostave je 30,00kn). Dostava je besplatna za narudžbe do 5km.

Dostava je dostupna u supermarketima: Bjelovar, Čakovec, Ivanec, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Kutina, Pakrac, Pitomača, Požega, Sisak, Slatina, Varaždin, Virovitica, Vrbovec, Zabok.

Za sve dodatne informacije i predaju narudžbe kontaktirajte direktno u supermarket na telefon ili e-mail naveden na popisu.

Naš web katalog dnevno ažuriramo, no uslijed promjena cijena na tržištu može se dogoditi da neke cijene neće biti odmah korigirane.
Sve fotografije proizvoda su simbolične, te ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu. Greške u ažuriranju Kataloga su moguće i ne obvezuju KTC na prodaju robe po objavljenim cijenama.

My Cart (1 item)